PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z PONIŻSZYMI INFORMACJAMI
PŁATNOŚĆ
Pozostałą kwotę należy opłacić przed datą rozpoczęcia szkolenia na konta szkoły podane w umowie.
Szkolenie rozpocząć mogą osoby, które opłaciły 100% wartości szkolenia.
OŚWIADCZENIE ZDROWOTNE
Warunkiem rozpoczęcia szkolenia jest dostarczenie oświadczenia zdrowotnego, które zostało wysłane mailowo podczas dokonywania rezerwacji oraz jest dostępne w PANELU KLIENTA. Oświadczenie zdrowotne musi być wypełnione z datą rozpoczęcia szkolenia dla każdego z kursantów pojedynczo.
ODBIÓR ZAREZERWOWANEGO SPRZĘTU
Odbiór wcześniej zarezerwowanego sprzętu możliwy w pierwszy dzień szkolenia w godzinach 8:40 do 9:30. Miejsce odbioru znajduje się pomiędzy apartamentami Vigo a Chalet Marilleva 1400 (dolna stacja gondoli nr 20)
Podczas odbioru sprzętu pobierana jest kaucja w kwocie 100 EURO lub 500 ZŁ, pobierana wyłącznie w gotówce. Zwrot kaucji następuje ostatniego dnia po zwrocie sprzętu w stanie niepogorszonym. Sprzęt należy oddać w ostatnim dniu w godzinach 15:30-16:30 w miejscu wydawania sprzętu.
Po odbiór sprzętu należy przyjść z minimum jednym butem narciarskim oraz znajomością wagi dziecka aby prawidłowo ustawić narty. W przypadku potrzeby wypożyczenia butów/kasków można skorzystać z wypożyczalni Z-ONE w budynku gdzie znajduje się sklep spożywczy obok Chalet Marilleva 1400.

MIEJSCE ZBIÓRKI
Miejsca rozpoczęcia szkolenia znajduje się na GÓRNEJ STACJI GONDOLI NR 20. Obok restauracji MALGA PANCIANA przed wyciągiem taśmowym.
W pierwszy dzień szkolenia należy przyjść minimum 15 minut przed rozpoczęciem szkolenia. We wszystkie dni szkolenie rozpoczyna się punktualnie o 10:00. W przypadku ewentualnych spóźnień prosimy o bezpośredni kontakt z instruktorem w celu dołączenia do grupy na stoku.

LUNCH
Szkolenia zarezerwowane na czas 5h zawierają przerwę na lunch
Są dwie możliwości odbycia tej przerwy:
- dziecko będzie przebywało podczas przerwy lunchowej z instruktorem – wówczas w dniu rozpoczęcia szkolenia należy opłacić posiłki – kwota 60euro/5dni. GOTÓWKĄ (Prosimy aby rodzice/ opiekunowie nie pojawiali się podczas przerwy, ponieważ utrudnia to organizację.)
- dziecko spędza przerwę lunchową pod opieką rodziców/opiekunów (dziecko należy odebrać i odstawić w wyznaczonym przez instruktora miejscu.)
UWAGA ! Dla uczestników szkolenia w wymiarze 2,5h jest również opcja skorzystania z lunchu – do ceny lunchu (60E) należy doliczyć koszt 40 Euro za dodatkową opiekę. Całość płatna GOTÓWKĄ w pierwszym dniu szkolenia. Odbiór dzieci nastąpi ok. godz. 13:15 w Challet Marilleva 1400.
Zamówienie posiłków z wyprzedzeniem usprawni przebieg przerwy i tym samym umożliwi szybszy powrót na stok.
Przykładowe menu: Pizza Margherita 2x, Pasta 2x, Kotlet z frytkami lub ziemniakami purre + napój + deser (żelki lub batoniki)
Wszystkie osoby chcące skorzystać z wybranej opcji lunchu prosimy o deklarację na adres biuro@rossignol-academy.pl do 3 dni roboczych od dnia otrzymania maila.
Deklaracja musi zawierać numer rezerwacji oraz imię i nazwisko uczestnika
PRZYGOTOWANIE DO ZAJĘĆ
Na zajęcia należy przyjść odpowiednio przygotowanym do zajęć. Obowiązkowy zestaw wzorowego uczestnika to: odpowiednio przygotowany sprzęt (dopasowany oraz nasmarowany i naostrzony), kask narciarski, gogle, komin, rękawiczki nieprzemakalne/wodoodporne, twarz posmarowaną kremem na mróz i słońce oraz odpowiedni karnet :

Szczegółowe informacje dotyczące instruktora znajdą Państwo w szczegółach rezerwacji dostępnych w PANELU KLIENTA. Numer kontaktowy do instruktora zostanie wysłany dzień przed rozpoczęciem szkolenia.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu w godzinach pracy biura.